Very Cherry

Very Cherry is een boutique met een heel groot aanbod vintage en retro stijl kleding. Met name heel veel jurkjes, rokken, tops, schoenen en accessoires.

Op het gebied van retro en vintage stijl fashion is Very Cherry als sinds 2004 toonaangevend. De kleding van Very Cherry komt dan ook regelmatig in de modebladen voorbij en menig televisiester laat zich graag zien in Very Cherry outfits.

Very Cherry startte in 2004 met een echte boutique en sinds 2005 is daar een web boutique bijgekomen. Very Cherry is zeer gebruiksvriendelijk, heeft het Webshop Keurmerk en hanteert een zeer klantvriendelijke policy vwb betalen, verzenden en retourneren. Intussen kent Very Cherry vele vaste klanten die regelmatig terugkeren en positieve reacties achterlaten op de website en via social media.

Very Cherry heeft een zeer groot aanbod vintage stijl kleding. Iedere dag worden er nieuwe artikelen toegevoegd. Naast exclusieve en zeer populaire vintage kleding labels zoals o.a. Stop Staring!, Bettie Page Clothing en Collectif verkoopt Very Cherry ook meer bekende merken zoals oa.King Louie, Fever, Edith & Ella. Very Cherry voert ook haar eigen succesvolle kledingmerk, met draagbare dameskleding met een knipoog naar de jaren 1950.

Very Cherry kent veel fans op het gebied van retro fashion en middels modeshows, acties en leuke events is er vaak direct contact tussen de webshoppers en de boutique Very Cherry. De combinatie van zowel een online boutique en echte boutique werkt voortreffelijk en mensen die online een bestelling plaatsen stellen de persoonlijke service die zij hierdoor krijgen erg op prijs.

 

Naar de webwinkel van Very Cherry